Nova burgernica u metropoli!
Ponedjeljkom se ne radi, radnim danom od 13.00 pa do kasno, nedjeljom od 11 sati ujutro. Hrabra odluka, praćena isključivo njihovim proizvodima (osim kečapa), kao i objašnjenje da se radi o modernoj interpretaciji klasičnih američkih specijaliteta, vjerojatno će i vas ponukati da se stvorite na rubu zagrebačkog Europskog trga i kušate što ovi ljudi (vlasnica je Amerikanka!) imaju za ponuditi.
Riječ je o drugom lokalu, nakon što je prvi uspješno otvoren na otoku Hvaru, a vlasnici kažu da je sva pažnja usmjerena na kvalitetno meso, hrskave krumpiriće i svježu salatu. Sve rade u kući, a namirnice su isključivo hrvatskog podrijetla, od salate do tartufa.
Svako jelo je pažljivo spojeno s nekim od pjenušaca kuće, a vlasnica Adena Lavin, chef Nikola Marković i menadžerica Ivana Ajtić garantiraju da će vas dočekati vesela atmosfera i čista zabava. Vidimo se u 50!