Najave 12. siječnja 2018.

Kraljice pozivaju: Carbonara vs. Südtiroler Apfelstrudel!

carbonara
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
U petak 19. siječnja u popularnoj pečenjari Kraljice gostovat će poznati kolumnist i hedonist Gastroterminator i za goste lokala kuhati dva specijaliteta.

Jedno smo ugodno vrijeme imali čast da nam na Gastro.hr-u gostuje čovjek koji stvarno puno zna o namirnicama, jelima i kuhanju, sve dok ga poslovi nisu odnijeli u neke druge vode. No, kako je sad u nekim trećim vodama, jako nas je razveselila činjenica da će svoje majstorije predstaviti u lokalu Kraljice, u petak 19. siječnja, i to od podneva pa dok se sve ne proda i pojede.

Carbonara | Author: Shutterstock foto: Shutterstock

Kako naglašava ovaj, u svileni celofan umotan rabijatni bivši ragbijaš te poznati borac protiv varanja na hrvatskoj gastro-sceni, jedna od tajni njegove specijalne carbonare je u tome da uopće ne rabi sol.

 

Carbonara Možda vas zanima... Carbonara s tajnim dodatkom! Špajza

 

Taj, širem pučanstvu poznati internetski hejter i ispravljač krivih Drina, Sava i Drava neće stati samo na jednome jelu - tko želi, moći će si brk omastiti i originalnim Südtiroler Apfelstrudelom. Cijena carbonare je 58, a štrudla s pravim austrijskim šlagom - 25 kuna.

Štrudla | Author: Stockfood foto: Stockfood

Ako preživi brojne eminentne domaće kritičare i influencere koji se već fino bruse, Gastroterminator je naglasio da će sljedeći mjesec napraviti i kušaonicu: jastog protiv hlapa, a jedan od noviteta je da će pečenjarnica uskoro postati bistro te da će se u potpunosti preurediti cijeli interijer.

 

becki Možda vas zanima... Gastroterminator: Jeli smo najbolji bečki šnicl na svijetu Špajza

 

Gostovanje GT-a u Kraljicama odvija se u sklopu tematskih vikenda, koji se održavaju skoro svaki petak i subotom, a za sve detalje, rasporede i najave bacite oko na njihov Facebook. Rezervirajte svoje mjesto na telefon 01 5620 971!

Uglavnom, ako ste voljeli tekstove ovog gastro nazija, vidimo se u petak u Koturaškoj 51.

 | Author: Sandra Rončević foto: Sandra Rončević

Za sve ljubitelje sjajnih travničkih recepata iz svakodnevne ponude Kraljica (od ćevapa preko pljeskavica do hamburgera), bosanskog lonca četvrtkom te bureka i pita po narudžbi, ne brinite, bit će i toga, ali carbonara i štrudl - samo u petak, 19. siječnja!

Gastroterminator | Author: Alan Meniga foto: Alan Meniga

Ušli smo u Novu,
Zaboravite staru,
Vrijeme je da probate
GT carbonaru!

 

Bonton Možda vas zanima... Gastroterminator u epizodi: Mala enciklopedija modernog bontona Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.