hrana za utjehu
Pronađeno 32 rezultata za tag „
carbonara
”
dimljena nota
Tajna ukusne carbonare krije se u jednostavnom sastojku
Svi znamo koji su sastojci "prave" carbonare - tjestenina, guanciale, žumanjci, svježe mljeveni crni papar i svježe mlj…
bezukusna revolucija
Carbonara u konzervi naljutila ljubitelje ovog jela
Tvrtka Heinz, nama najpoznatija po umacima poput kečapa i majoneze, predstavila je novi konzervirani proizvod. Riječ je…
ljeto na tanjuru
Carbonara s tikvicama naše je novo omiljeno ljetno jelo!
Popularni talijanski specijalitet s tjesteninom i jajima još je bolji ako u njega ubaciš i tikvice. Ova divna ljetna ca…
jednostavno - wow!
Kremasta proljetna carbonara popravit će ti dan!
Ovaj recept slavne kuharice Ine Garten nije klasična pasta carbonara, ali je njezina izvrsna proljetna inačica koja će …
savršen spoj
Pizza carbonara naš je novi slasni favorit!
Pizza carbonara savršen je spoj pizze i paste carbonare. Puno rastopljenog sira, hrskava panceta i tekući žumanjak njez…
korak do savršenstva
Znaš li kako se pravi vrhunska pasta carbonara?
Ako želiš pripremiti savršeno kremastu carbonaru, ne smiješ si dopustiti ni najmanju pogrešku...
Klasik na novi način
Svilena carbonara – recept koji je bolji i od onog u restoranu Pirelli u Rimu
Kada je u restoranu Pirelli u Rimu chefica Barbara Lynch naručila carbonaru dobila je savršeno jelo - umak je bio jarko…
Brzi ručak
Ramsayjeva carbonara gotova je za 10 minuta!
Za ručak pripremi talijanski klasik po receptu popularnog chefa Gordona Ramsaya...
Klasika s malim zaokretom
Sezonska carbonara sjajan je ručak za početak tjedna
Za ekstra kremastu verziju carbonare potreban ti je samo jedan dodatan sastojak
Ne možeš pogriješiti s k…
Carbonara po receptu celebrity chefa Gennara Contalda
Spremi tjesteninu kao ovaj popularni talijanski chef...
PASTA LA VISTA
Talijanski chef otkrio tajnu savršene carbonare
Chef Massimo Bianchi otkrio je tajnu savršene karbonare, a sve što će ti trebati jest pet sastojaka.
svima poznato
Carbonara - brzi klasik iz kuhinje Gennara Contalda
Gennaro ima nekoliko savjeta za pripremu najukusnije carbonare.
Najbrži ručak