Najave 25. rujna 2024.

Nova splitska slatka zvijezda zove se - Tonka

tea mamut, oš kolač, nova torta
Tea Mamut predstavlja novu tortu od tonke, pistacije i malina
foto: Facebook @Oš kolač; PR
Torta koju su u slastičarnici O'š kolač nazvali Tonka, po začinu kojim je aromatizirana jedna njezina komponenta, mousse, je bez glutena, a prevladavaju okusi pistacije i malina

Volimo splitsku slastičarnicu O'š kolač koju već godinama uspješno vodi kreativna slastičarka Tea Mamut! Posebno kad smišlja nove slastice kojima je nemoguće odoljeti.

tea mamut, oš kolač, Miss Strawberry Možda vas zanima... Miss Strawberry divna je nova torta Tee Mamut i slastičarnice O'š kolač Najave Kolač od badema i rogača by Tea Mamut Možda vas zanima... Sočni kolač s rogačem po receptu Tee Mamut Recepti

Tonka je dobila ime po - tonki

Ovih dana popularna splitska slastičarnica na društvenim mrežama predstavila je svoju novu tortu, koju su nazvali - Tonka, po začinu koji je njezin sastavni dio, baš kao i pistacije i maline, jedna od naših omiljenih kombinacija okusa u desertima u posljednje vrijeme.

"Upoznajte Tonku! ✨✨✨ Našu novu tortu s pistacijama, malinom i tonkom👑 Jeste se već probali slasticu s tonka začinom?", pitali su svoje pratitelje na društvenim mrežama splitske slastičarnice O'š kolač.

Pistacije i maline - savršena kombinacija

Nova slatka kreacija Tee Mamut sastoji se od bezglutenskog biskvita s pistacijama, kreme od slanih pistacija, kreme od malina, moussea od tonke. Torta je glazirana bijelom čokoladom i posuta liofiliziranim malinama i nasjeckanim pistacijama. 

Okusi Tonke su uistinu jedinstveni, a dekoracijama torta pomalo podsjeća na tortu koju je slastičarnica O'š kolač predstavila ovog proljeća - omiljenu Miss Strawberry koja je također bila bez glutena, a sastojala se od biskvita s citrusima i bademima, kreme od jagode i moussea od grčkog jogurta.

Tea Mamut Možda vas zanima... Neodoljivi keksi na mašinu Tee Mamut Recepti

Maštovite slastice Tee Mamut već svi dobro poznajemo od slavnog kolača Šjor Limun preko Splićanke i Čikolate pa sve do već kultnih cimet rolica i Teina mramornog kolača, kuglofa s maslinovim uljem nazvanog Oliver po omiljenom splitskom glazbeniku te brojnih drugih vrhunskih torti, prefinih krafni… Ne preostaje nam ništa drugo nego požuriti kušati Teinu novu tortu i nestrpljivo čekati njezine nove slatke inovacije!

Oš kolač torta | Author: Facebook @Oš kolač Nova splitska slatka zvijezda zove se - Tonka foto: Facebook @Oš kolač Tea Mamut Možda vas zanima... Tea Mamut: "Za Uskrs radim lagani proljetni desert, tiramisu s jagodama" Špajza O'š kolač Možda vas zanima... U slastičarnici O'š kolač Tee Mamut na poseban način slave Dan žena Najave

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 10:21 26. Rujan 2024.

    Prekrasno