Native sadržaj 15. listopada 2024.

Osvoji Staropramen pizza peć by Everdure Kiln i za društvo pripremi savršenu pizzu svaki put

foto: missMIND

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Odgovori na nagradno pitanje i Staropramen pizza peć by Everdure Kiln kao i paket Staropramen piva možda dođu baš u tvoje društvo!

Za savršene filmske večeri s društvom nema bolje kombinacija od pizze i Staropramen piva! To znaju i naši Gastrolovci Mile Butorac i Vedran Bošković koji su u novom gastro duelu uz pomoć prijatelja odlučili koja će se pizza pripremati na svakom idućem druženju. Uz pomoć Staropramen pizza peć by Everdure Kiln pizze su pripremili za svega nekoliko minuta, a ako i ti želiš da svako iduće druženje započne uz ovu moćnu peć, nastavi čitati. 

 | Author: missMIND foto: missMIND

Udružili smo snage sa Staropramen pivom kako bi jednom sretnom dobitniku ili dobitnici poklonili sve potrebno za pizza party - Staropramen pizza peć by Everdure Kiln, paket Staropramen piva i paket Staropramen pizza tanjura! Sve što trebaš napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje OVDJE ili u anketi u nastavku, a najkreativniji odgovor nagrađujemo.

Staropramen pizza peć by Everdure Kiln zagrijava se do 500 Celzijevih stupnjeva u samo 18 minuta, a na toj temperaturi svaka pizza će biti pečena za manje od 2 minute. Dizajnirana tako da ju je vrlo lako premjestili s jedne lokacije na drugu, Staropramen pizza peć by Everdure Kiln je odličan dodatak svakoj zabavi, bilo da se radi o partyju na vikendici, zimovanju, ljetovanju ili jednostavno želiš uživati u finoj pizzi u svom domu. Sve što ti treba da ju pokreneš je plinska boca, nastavak za spajanje na plin i nekoliko baterija (nije uključeno u paket), a budući da je energetski iznimno efikasna, kamen će se okretati i do 50 sati bez potrebe zamijene baterija. 

Tajna savršeno pečene pizze u Staropramen pizza peći by Everdure Kiln su dva moćna plamenika, ali i kamen koji rotira i tako osigurava ravnomjerno pečenje. Kamen je moguće izvaditi iz peći za lakše čišćenje, a ujedno će ti osigurati da pizza na njemu duže ostane topla.

 | Author: missMIND foto: missMIND

Odlična vijest je i da imamo dvije utješne nagrade - paket Staropramen piva i paket Staropramen tanjura. U svakom slučaju isplati se prijaviti, a ako trebaš malo inspiracije oko odabira recepta, svakako isprobaj pizzu romanu po receptu Mile Butorca i pizzu napoletanu po receptu Vedrana Boškovića. Sretno! 

Fill out my online form.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.