A tko ne voli Jamieja Olivera? Recept za njegov proteinski kruh je jedan od svevremenskih, a možeš ga jesti na bezbroj načina i u svako doba dana...
Kruh je ono bez čega često ne možemo, a još češće nam stvara probleme jer smo skloni birati nezdrave i jednostavnije varijante. No, ako na raspolaganju imaš zdravu i kod kuće napravljenu verziju, onda je to fantastičan dodatak obroku.
Posebno doručku ili večeri. Zato je recept za proteinski kruh čiji je autor Jamie Oliver savršen izbor.
Proteinski kruh gotov za sat vremena
Ovaj kruh napravit ćeš za otprilike sat vremena, a možeš ga jesti danima. Najprije ga možeš jesti svježeg, pa tostiranog, ali i u obliku krutona. Ako želiš malo kompleksniji, kiselkasti okus, pripremljeno tijesto prekrij plastičnom folijom i ostavi u hladnjaku tijekom noći.
Kombiniraj ga s namazima od sira ili jogurta, jajima i svježim povrćem ili posegni za voćnim verzijama.