Recepti 03. listopada 2014.

Carsko meso s povrćem

Carsko-meso-s-povrćem
foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Ukusno pečeno meso s puno različitog povrća

Vrijeme pripreme: do 120 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 869

Potrebno vam je

  • 1000 g krumpir, zreli
  • 4 kom mrkva, crvena
  • 1 kom luk ,crveni
  • 2 režanj češnjak
  • sol
  • papar
  • 1 žlica crvena paprika
  • 1500 g svinjetina,srednje masna
  • lovorov list
  • ulje maslinovo

Priprema

  1. Pomiješajte nasjeckani češnjak, mljevenu crvenu papriku, sol i papar u većoj zdjeli pa smjesu pomiješajte s narezanim mesom. Maslinovim uljem obilno premažite posudu za pečenje. Stavite u nju meso pa ga pecite u pećnici oko sat vremena na 180°C.
  2. Krumpir narezan na kolutiće i narezanu mrkvu napola skuhajte. Izvadite carsko meso iz posude za pečenje, u nju stavite napola kuhano povrće, narezan luk, lovorov list i na to poslažite meso. Pecite još sve oko 25 minuta u pećnici ili dok ne omekša

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.