Recepti 24. kolovoza 2018.

Dobri stari popečci od krumpira

Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Poslužite ih za nedjeljni brunch, kao brzu večeru ili prilog uz bogato mesno jelo!

Priprema ovih slasnih popečaka traje otprilike pola sata, a količina je dovoljna za četiri osobe. U smjesu možete dodati i drugo povrće, poput naribanih tikvica, ali najprije uklonite višak tekućine uz pomoć papirnatih ubrusa. 

Poslužite ih uz kiselo vrhnje i uživajte u brzom, ali zasitnom jelu!

 

Možda vas zanima... Gratinirani krumpir sa šparogama, sirom i šunkom Špajza


Sastojci:

  • 5 većih krumpira
  • 2 jaja
  • 1 luk
  • 3 žlice brašna
  • Sol, papar
  • 3 žlice ulja

 

 | Author: Thinkstock Thinkstock

 

Priprema:

  1. Ogulite i naribajte krumpir. 
  2. Pomiješajte krumpir s jajima, nasjeckanim lukom, brašnom, soli i paprom.
  3. U velikoj tavi zagrijte ulje. Žlicom zagrabite smjesu i položite je na tavu. Pecite otprilike četiri minute sa svake strane, sve dok popečci ne poprime zlatnu boju. 

Dobar tek!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.