Recepti 22. svibnja 2020.

Džepić s Nutellom novi je trend na društvenim mrežama

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Iako nam dolazi toplo i sunčano vrijeme i mnogi od nas svoje će osvježenje potražiti u pomalo kiselkastim okusima voća, Nutella je i dalje neizostavan dio raznih slastica i jela.

Nakon Dalgona kave, Pancake cereal i Cookie cereal trenda, na red je došao još jedan "novi". Iako je on možda nov kada je u pitanju objavljivanje video materijala na društvenim mrežama, ovi Nutella paketići ili Nutella pockets nisu ništa inovativno za mnoge od nas.

 

Možda vas zanima... Isprobaj hit sladoled od dva sastojka - Nutelle i banane Recepti

 

Zapravo su veoma jednostavni i brzo ih se radi, a mnogi od nas sigurno su ih probali samo na neki drugi način. Sve što će ti za njih trebati jest tost, nož, vilica, Nutella i toster. Da, zaista je tako jednostavno.

 

@sheemz91

##nutellapockets 🤤 ##tiktokfoodie ##fyp ##foryou ##chocolate ##toast ##nutella ##yummy ##foryourpage ##tasty ##trend

♬ Beyoncé Check On It JBroadway Remix - j.broadway

 

Kako napraviti Nutella Pockets?

  1. Za početak izvadi spomenute sastojke i pribor. Prvo ćeš svojem tostu odrezati rubove kako bi ostala samo mekana i pahuljasta sredina. Za jedan Nutella Pockets trebat će ti dva tosta.
  2. Na donji ćeš zatim namazati Nutellu te ćeš ga preklopiti gornjim tostom. 
  3. Zatim ćeš vilicom pritisnuti rubove kako bi dobila karakteristične crtice kao kada radiš jastučiće i zatim ćeš tost premjestiti u toster. 
  4. Nakon nekoliko minuta, tvoj Nutella paketić bit će gotov. Hrskav izvana, a mekan i topao iznutra, uz šalicu mlijeka ovo je izvanredan doručak!

U slast!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lara (@takemakebake)

 

Možda vas zanima... Dalgona kava inspiracija je za ovih pet napitaka... Recepti Možda vas zanima... Nutella Cookie Dough Cheesecake koji se ne peče Kolumne
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.