gastro postao
Zalogajčići za malo bogatiji doručak ili laganu večeru
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 3
Potrebno vam je
- 6 kriška pršut
- 0.25 šalica sušena rajčica
- 50 g feta sir
- 0.25 šalica parmezan
- 2 žlica list bosiljka
- 8 kom jaje kokošje
Priprema
- Ugrijte pećnicu na 200°c. Namastite manje vatrostalne posudice.
- Stavite kriške pršuta nasjeckane na manje komadiće u namašćen lim za pečenje pa ga zapecite pet minuta da postane hrskav.
- Pomiješajte pršut, nasjeckane suhe rajčice, fetu, parmezan i bosiljak u posudi te pospite pola smjese u vatrostalne posudice. U svaku posudu razbijte dva jaja pa pospite ostatkom smjese s pršutom.
- Pecite 12 minuta i poslužite.
Izvor Skuhatćute