Recepti 03. listopada 2014.

Jaja s pršutom, bosiljkom i rajčicama iz pećnice

gastro postao gastro.24sata.hr
Zalogajčići za malo bogatiji doručak ili laganu večeru

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 3

Potrebno vam je

  • 6 kriška pršut
  • 0.25 šalica sušena rajčica
  • 50 g feta sir
  • 0.25 šalica parmezan
  • 2 žlica list bosiljka
  • 8 kom jaje kokošje

Priprema

  1. Ugrijte pećnicu na 200°c. Namastite manje vatrostalne posudice.
  2. Stavite kriške pršuta nasjeckane na manje komadiće u namašćen lim za pečenje pa ga zapecite pet minuta da postane hrskav.
  3. Pomiješajte pršut, nasjeckane suhe rajčice, fetu, parmezan i bosiljak u posudi te pospite pola smjese u vatrostalne posudice. U svaku posudu razbijte dva jaja pa pospite ostatkom smjese s pršutom.
  4. Pecite 12 minuta i poslužite.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.