Riječ je o keksićima, pojmu koji opisuje tisuće verzija užitka. Danas vam donosimo nekoliko recepata koje ne biste smjeli propustiti ove jeseni. Skuhajte čaj, pripremite limun i med, ispecite hrskave keksiće i sklupčajte se na sofi ispod pokrivača.
Prvi su na našem popisu popularni američki keksići blogerice Josipe Cindrić. Recept je zaista jednostavan, a Josipa napominje da je vrlo bitno ne štedjeti na čokoladi.
Sljedeća će vas čokoladna verzija oduševiti punjenjem od tamne čokolade i vrlo kratkim vremenom pečenja. Samo deset minuta, dvije zdjelice i mikser dijele vas od odličnih keksa!
Ako više volite kiselkaste slastice, pravi su odabir za vas jednostavni keksići od limuna. Tajna je u slatkom vrhnju zbog kojeg su mekani iznutra, a hrskavi izvana.
Četvrta su opcija talijanski biscotti s bademima i narančom. Neobičnog su oblika i izvrsno pristaju uz čaj, ali i uz kavu. Budite strpljivi i pričekajte da se ohlade prije posluživanja.
Za kraj vam predlažemo odličan recept blogera E- si gladan? koji se lako može nadograditi. Zapravo možete napraviti četiri vrste keksića u pola sata i zadovoljiti sve želje vaših ukućana.
Odvojite za vikend malo vremena i počastite se domaćim keksima!