gastro postao
Kineski kupus i indijski oraščići tajna su ovog azijskog jela
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 658
Potrebno vam je
- 450 g poriluk (cijeli)
- 4 kriška slanina suha (prerašt. mršava)
- 1 žlica ulje maslinovo
- 1 žličica ulje sezamovo
- 1 režanj češnjak
- 1 kom đumbir, korijen
- 250 g kupus, kineski
- 75 g cherry rajčice
- 225 g tjestenina s jajima
- 1 žlica soja umak
- 1 žlica čili u prahu
- 50 g indijski oraščić
Priprema
- Na oba ulja popržite poriluk, češnjak, slaninu i đumbir ( od 2,5 cm ). Dodajte kupus i rajčice te pržite još dvije minute.
- Nakon toga dodajte kuhanu tjesteninu, soju, čili i oraščiće te kuhajte još dvije minute.