Recepti 08. listopada 2014.

Kineska tjestenina s povrćem

gastro postao gastro.24sata.hr
Kineski kupus i indijski oraščići tajna su ovog azijskog jela

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 658

Potrebno vam je

  • 450 g poriluk (cijeli)
  • 4 kriška slanina suha (prerašt. mršava)
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 1 žličica ulje sezamovo
  • 1 režanj češnjak
  • 1 kom đumbir, korijen
  • 250 g kupus, kineski
  • 75 g cherry rajčice
  • 225 g tjestenina s jajima
  • 1 žlica soja umak
  • 1 žlica čili u prahu
  • 50 g indijski oraščić

Priprema

  1. Na oba ulja popržite poriluk, češnjak, slaninu i đumbir ( od 2,5 cm ). Dodajte kupus i rajčice te pržite još dvije minute.
  2. Nakon toga dodajte kuhanu tjesteninu, soju, čili i oraščiće te kuhajte još dvije minute.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.