gastro postao
                                            
                                        
                                    Ukusne kobasice obogatite raznim povrćem i prelijte maslinovim uljem
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 13
Potrebno vam je
- 4 kom kobasica (prosjek )
 - 2 kom luk ,crveni
 - 4 režanj češnjak
 - rajčice, cherry
 - 1 kom tikvice, zelene
 - 2 kom paprika, žuta (mesnata)
 - 4 kom krumpir, zreli
 - 200 g šampinjoni (uzgojeni)
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 - ulje maslinovo
 
Priprema
- Povrće očistite, ogulite i narežite na komade. Začinite ga sa soli, paprom i maslinovim uljem.
 - Ugrijte pećnicu na 200°C.
 - Složite povrće i kobasice u veliku posudu za pečenje, pecite 25-35 min.