gastro postao
Isprobajte sočnu kombinaciju morskih plodova, poriluka i krem sira
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 325
Potrebno vam je
- 2 mala žlica ulje maslinovo
- 1 kom limun
- 350 g poriluk (cijeli)
- 500 g dagnja
- 250 g škampi
- 500 ml riblji temeljac
- 75 g krem sir
- 2 režanj češnjak
- krupna morska sol
- sol
- svježe mljeveni papar
- peršin, list
Priprema
- Na ulju 5-6 min pirjajte tanko narezan poriluk, češnjak i limunovu koru.
- Dodajte dagnje i škampe te pirjajte 2-3 min. Ulijte vodu ili riblji temeljac pa kuhajte dok pola ne ispari.
- Umiješajte krem-sir, začine i sitno narezan peršin, pustite da sve ponovno provre pa isključite.
Izvor Skuhatćute