more na tanjuru Kako najbrže i najlakše očistiti dagnje? Omiljene školjke vrlo se jednostavno pripremaju, samo ih treba znati dobro očistiti... Špajza
jednostavno i fino Buzara od dagnji i kozica za savršen ljetni ručak Blogerica Tanja Pastuović Klaić je pripremila omiljeni ljetni klasik buzaru od dagnji i kozica, a u tome su joj pomogli… Recepti
školjka okus ljeta čuva Iznenadi ekipu originalnom pizzom s dagnjama Bilo ljeto ili zima, pizza je jedno od svima omiljenih jela. Ako se na tvom stolu nađe ova pizza s dagnjama, tvoje će d… Recepti
gastronomska tradicija Novigradska dagnja pod zaštitom EU! Slavimo uz recept za dagnje na buzaru Novigradska dagnja posebno je poznata po svojoj mesnatosti te je idealan glavni sastojak buzare od dagnji. Biraj - na c… Špajza
street food Pohane dagnje u tortilji – imamo recept za hit jelo dubrovačkog Bavarina! Dubrovački Edulis Oyster Bar poznat je po svježim morskim jelima s nogu, a na dubrovačkom Bavarinu predstavljaju burger… Recepti
brzo i fino Zapečene dagnje - predjelo kojem je teško odoljeti Ove zapečene dagnje jednostavne su za pripremu i izvrsne kao predjelo. Nježna tekstura dagnji u spoju s ukusnim preljev… Recepti
Buzara od školjki Dagnje na buzaru: Jednostavan recept za pripremu najbolje buzare na crveno Buzara od dagnji na crveno osvojit će te puninom okusa i jednostavnošću pripreme. Pripremi sastojke i u nekoliko jednos… Recepti
Sjajan ljetni ručak Svaki dan ili vikendom: Špageti s plodovima mora Morski ručak priprema se u manje od pola sata, a sve što vam treba su kvalitetna tjestenina i svježi plodovi mora. Recepti
Foodgasm Linguini s dagnjama u pikantnom umaku od rajčice Jako mi se ide na more, a najbrže more si mogu donijeti na tanjuru. Pa i jesam! Kolumne
Vikend u Belgiji Top 10 razloga za zaljubiti se u Bruxelles Belgija i nije toliko blizu kada se mora putovati brodom ili kopnom, ali ako ste pri avionu, samo dva sata vožnje i sle… Kolumne
Možeš se udat Morski gušti: Rižoto s dagnjama i šafranom Upustite se u pripremu jednostavnog i neodoljivo aromatičnog rižota s dagnjama pa barem na trenutak uživajte u okusima … Kolumne
iz ruku majstora Osvježavajuće dagnje u jabukovači Donala Skehana Mirisne dagnje okupane jabukovačom upravo su ono što nam treba na ovakav dan! Recepti
Kakve delicije Vina sa dna mora uz dimljene i marinirane dagnje! U Zagrebu je u restoranu Stara zagrebačka škola održano predstavljanje 'Adriatic shell' proizvoda i koraljnih vina nazi… Recenzije
Namirnica tjedna Najfinije iz mora: Školjke na tisuću i jedan način Buzara na bijelo ili crveno, rižota i tjestenine ili pak jednostavno sirove - upoznajte školjke i dopustite da vas osvo… Špajza