gastro postao
Jelo koje obožavamo u svim njegovim kombinacijama ima i sasvim novi zaokret - u morske dubine! Dame i gospodo, isprobajte musaku s - tunjevinom!
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 403
Potrebno vam je
- 250 g tune
- 600 g krumpira
- 1 žlica suncokretova ulja
- sol
- svježe mljeveni papar
- 2 dl kiselog vrhnja
- 2 jaja
Priprema
- Očišćene krumpire izrežite na ploške, napola ih prokuhajte u vodi pa ocijedite i posolite. Posudu namažite s malo ulja.
- Slažite red krumpira pa red mrvljene tunjevine tako da svaki posolite i popaprite. Ponovite postupak tako da završite slojem krumpira. Zalijte kiselim vrhnjem u koje ste umutili jaja. Pecite oko 40 minuta na 180°c.
Uživajte!