gastro postao
Od viška recepata s tjesteninom - sigurno ne boli glava!
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 378
Potrebno vam je
- 12 kriška panceta
- 0.50 šaka ružmarin
- 0.50 šaka majčina dušica
- 2 mala žlica maslac, slani
- 2 režanj češnjak
- 2 kom pastrnjak
- 450 g tagliatelle
- 3 šaka parmezan
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Popržite u tavi pancetu i začinsko bilje sa žličicom maslaca oko dvije minute pa dodajte češnjak i pastrnjak. Kuhajte nekoliko minuta dok slanina ne požuti, a pastrnjak omekša.
- Skuhajte tagliatelle, ocijedite i sačuvajte malo vode u kojoj su se kuhale. Umiješajte ih u tavu s drugim sastojcima, dodajte preostali maslac, parmezan, malo vode od kuhanja tjestenine i lagano promiješajte da se sve sjedini.
Od viška recepata s tjesteninom - sigurno ne boli glava!
Izvor Skuhatćute