Recepti 03. listopada 2014.

Odrezak sa svježim začinskim biljem

gastro postao gastro.24sata.hr
Odreske ispecite i poslužite s umakom od vrhnja i začinskog bilja koji će meso učiniti neodoljivim

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 65

Potrebno vam je

  • 4 kom svinjski odrezak
  • 2 žlica maslac, slani
  • 2 prema želji sol
  • svježe mljeveni papar
  • 2 mala žlica mješavina suhih začina
  • 200 ml vrhnje kiselo (10% masti )

Priprema

  1. Pomiješajte vrhnje i sitno nasjeckano začinsko bilje. Posolite i popaprite, a prema želji možete dodati i malo muškatnog oraščića.
  2. Svinjske kotlete posolite i popaprite pa ih ispržite na dobro ugrijanome maslacu. Pecite pet -sedam min sa svake strane. Pečene kotlete posložite na tanjur pa prelijte mješavinom vrhnja i začinskog bilja.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.