praktični savjeti
Pronađeno 64 rezultata za tag „
začinsko bilje
”
Sjajan dodatak
Aromatizirani maslac popravlja baš svako jelo
Namaži ga na hrskavi tost, dodaj mesu, krumpiru, umacima ili rižotu. Aromatizirani maslac jednostavan je za pripremu, a…
Riba petkom
SAVRŠEN SPOJ Srdele s mentom i bademima
Dan je stvoren za lagan i mirisan obrok, a upravo sardine s bademima i začinskim biljem bit će izvrstan odabir...
korisni savjeti
8 trikova za bolji okus pire krumpira
Pire krumpir je dovoljno jednostavan za pripremu. Ipak, otkrili smo metode koje taj prilog dovode do savršenstva, daju …
pravo zimsko jelo
Teleće okruglice i umak od gljiva savršen su spoj
Okruglice u umaku od gljiva, ovo neodoljivo jelo s raznim svježim začinskim biljem pravi je užitak i izvrstan primjer h…
obiteljski ručak
Aromatično pečeno pile – ukusan nedjeljni klasik
Ovog vikenda se okreni klasicima i isprobaj odličan recept za pečeno pile...
Mediteran na tanjuru
Grilane rajčice aromatizirane svježim začinskim biljem
Pečene rajčice se idealno slažu sa začinskim biljem, maslinovim uljem i balzamičnim octom, a za konkretan obrok dodaj i…
riba petkom
Sočni marinirani fileti pastrve sa začinskim biljem
Fileti riječnih riba, poput onih od lososa i pastrve, sočni i mirisni, savršeni su kada ih mariniraš i sljubiš sa začin…
Proljetni okusi
Idemo na izlet i nosimo fit salatu i povrtne bruskete
Ovi su zalogaji hrskavi i jako ukusni, no ono najbolje jest da su ujedno i zdravi pa možeš bez imalo grinje savjesti po…
tips & tricks
Mješavinu provansalskih trava napravi kod kuće
Herbes de Provence, odnosno provansalsko bilje, bitna je komponenta francuske i mediteranske kuhinje. Riječ je o mješav…
korisni savjeti
Tajna dobrog okusa je u svežnju svježih začina
Bouquet garni je francuski izraz za svežanj začinskog bilja, a najčešće se sastoji od tri biljke – peršina, timijana i …
Brzo i jednostavno
Bolje ne može - aromatični faširanci i krumpir salata!
Ovo ukusno i jednostavno jelo priprema se u svega pola sata, što je savršen odmor nakon blagdanskog nakuhavanja, zar ne…
nova vrsta priloga
Pečena cikla - novo ruho ljubičaste ljepotice
Iako ciklu obožavamo na salatu, a od nedavno i kao dio finog kremastog rižota, pripremite li je na pravilan, neobično j…
Dobro je znati