Ovo ukusno i jednostavno jelo priprema se u svega pola sata. Još bolje - meso možeš pripremiti dan ranije i samo ga ispeći kad se vratiš s posla, a i krumpir salatu možeš napraviti unaprijed i staviti u hladnjak
Faširanci, odnosno popečci ili polpete u kojime je mljeveno meso glavni sastojak su jedno od omiljenih jela velikih i malih članova obitelji. Donosimo verziju koja je pomalo aromatična, a navedena količina dostatna je za 4 odrasle osobe.
Ideja za profinjeniju i još sočniju verziju
Imamo i savjet kako da napraviš profinjeniju verziju – nakon 6 minuta prženja na popečke stavi 50 g usitnjenog svježeg sira sa začinskim biljem te prži još 3-4 minute, dok se sir ne otopi.
Krumpir salata - tajna savršenog okusa je u tome da krumpir dok je još vruć zaliješ temeljcem
Da bi tvoje jelo postalo još ukusnije oko svakog popečka namotaj po 1 tanku plošku slanine te je učvrsti drvenom čačkalicom. Zatim popečke poprži sa svih strana. Također, umjesto mesnog temeljca možeš upotrijebiti lagani povrtni temeljac.
I ovi su nam popečci jako fini, iako nisu faširanci...