Prva asocijacija vezana uz jesen nama su cimet i jabuke. Dok se još privikavamo na to da je gotova sezona sunca i mora, u tome nam pomaže ova utješna kombinacija okusa. Krećemo već od ranog jutra, s doručkom!
Kako bismo i tebe utješili, pripremili smo ti 3 odlična recepta koja će poslužiti za doručak, brunch, ali i kao desert.
Jabuke u šlafroku
Jabuke u šlafroku, ili ogrtaču od tijesta, savršen su odabir za jesenski doručak. Naravno, u paketu idu nezaobilazni cimet i rum, ali i pivo! Priprema je brza i jednostavna, ali uključuje prženje, zbog čega preporučujemo da ovaj recept isprobaš za vikend ili na sljedeći slobodan dan.
Tost s jabukama i cheddarom
Voliš slatko-slane kombinacije? Ovaj tost s jabukama i cheddarom ispunit će sve tvoje želje. Preporučujemo da upotrijebiš slatke jabuke, kako bi kontrast sa slanim aromatičnim cheddarom bio još izraženiji.
Priprema traje manje od 15 minuta i vjerujemo da će te to dodatno potaknuti na testiranje ovog odličnog recepta.
Pohani kruh s jabukama
Ako doručak voliš pripremiti unaprijed, ovo je pravi recept za tebe! Sve sastojke možeš posložiti u keramičku posudu večer ranije, pokriti folijom i spremiti u hladnjak.
Ovaj nevjerojatni miks složenca i pohanog kruha samo ubaci u pećnicu kad se probudiš i bit će spreman za serviranje taman kad obaviš jutarnju higijenu. U slast!
NAKON ŠTO ISPROBAŠ OVE FINE DORUČKE, BACI SE NA PRIPREMU SLASTICA OD JABUKA: