Recepti 04. lipnja 2020.

Ove cimet rolice slatke su na prvi pogled, ali i okus

foto: Screenshot. Youtube/POPSUGAR Food
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako si mislila da su mini palačinke ili kroasani slatki, u nastavku te čeka nešto još bolje...

Nakon cereal pancakes i cookie cereal doručka te malenih kroasana ili Croissant Cereal, na red je došao i četvrti trendovski doručak kada su u pitanju mini namirnice. Riječ je o minijaturnim verzijama cimet rolica ili Mini cinnamon rolls cereal.

 

Možda vas zanima... Mekane cimet rolice s preljevom od krem sira i vanilije Kolumne

 

Kada je u pitanju njihova priprema, one nastaju od identičnih sastojaka kao i 'obične' cimet rolice, stoga možeš pratiti neke od naših prijašnjih recepata, a jedina razlika jest činjenica da pripremljeno tijesto razvaljaš na što tanju debljinu, napuniš ga punjenjem, zarolaš i zatim narežeš na također što uže rolice, od svega nekoliko milimetara.

 

 

Nakon što ih pripremiš, cimet rolice stavi u tanjur ili zdjelu po izboru, prelij mlijekom, ukrasi Nutellom ili nekim trećim umakom li dodatkom po želji te uživaj u slasnom doručku ili slatkom brunchu.

U slast!

 

Možda vas zanima... Savršeno sočne cimet rolice s preljevom od krem sira Kolumne Možda vas zanima... Cimet rolice - sve o omiljenoj zimskoj dizanoj poslastici Kolumne Možda vas zanima... Cimet krofnice - novo ruho omiljenih cimet rolica Kolumne
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.