Recepti 13. listopada 2014.

Pečeno povrće s tofuom

gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavna i brza priprema ovog ukusnog i zdravog vegeterijanskog jela

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 10

Potrebno vam je

  • 200 g tofu
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 kom tikvice, zelene
  • 2 kom patlidžan
  • 1 kom mrkva, crvena
  • 2 žlica ulje maslinovo
  • majčina dušica
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Posložite tofu narezan na kockice i povrće na lim za pečenje te poškropite sa maslinovim uljem. Dodajte majčinu dušicu, sol i papar.
  3. Pecite 35-40 minuta ili dok povrće ne poprimi zlatno-smeđu boju.

Jednostavna i brza priprema ovog ukusnog i zdravog vegeterijanskog jela

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.