gastro postao
Pirjane šampinjone pomiješajte s feta sirom i svježim kravljim sirom te tom smjesom namažite kore prije pečenja
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 16
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 38
Potrebno vam je
- 4 kom tanke kore za štrudle
- 1 kom luk ,crveni
- češnjak
- peršin, list
- 500 g šampinjoni (uzgojeni)
- 200 g feta sir
- 2 žlica vrhnje kiselo (10% masti )
- 1 kom jaje kokošje
- muškatni oraščić
Priprema
- Propirjajte luk, dodajte češnjak i peršin, miješajte te dodajte šampinjone. Pirjajte dok šampinjoni ne puste vodu.
- Od svježeg sira i naribanog feta sira, uz dodatak muškatnog oraščića, napravite smjesu kojoj dodajte ohlađene šampinjone. Nauljite koru, namažite smjesom te zarolajte u savijaču.
- Stavite u lim za pečenje, premažite smjesom od jaja i vrhnja te zapecite na 220°c oko pola sata.
Izvor Skuhatćute