gastro postao
                                            
                                        
                                    Pirjane šampinjone pomiješajte s feta sirom i svježim kravljim sirom te tom smjesom namažite kore prije pečenja
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 16
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 38
Potrebno vam je
- 4 kom tanke kore za štrudle
 - 1 kom luk ,crveni
 - češnjak
 - peršin, list
 - 500 g šampinjoni (uzgojeni)
 - 200 g feta sir
 - 2 žlica vrhnje kiselo (10% masti )
 - 1 kom jaje kokošje
 - muškatni oraščić
 
Priprema
- Propirjajte luk, dodajte češnjak i peršin, miješajte te dodajte šampinjone. Pirjajte dok šampinjoni ne puste vodu.
 - Od svježeg sira i naribanog feta sira, uz dodatak muškatnog oraščića, napravite smjesu kojoj dodajte ohlađene šampinjone. Nauljite koru, namažite smjesom te zarolajte u savijaču.
 - Stavite u lim za pečenje, premažite smjesom od jaja i vrhnja te zapecite na 220°c oko pola sata.
 
Izvor Skuhatćute