Recepti 19. rujna 2018.

Pripremite se za jesen uz najbolje deserte od jabuke

foto: Kolaž fotografija blogera
gastro postao gastro.24sata.hr
Danas smo za vas pripremili popis naših najdražih recepata s omiljenom jesenskom voćkom – jabukom!

Temperature su natprosječno visoke za rujan, no mi smo već uzbuđeno krenuli u istraživanje jesenskih recepata. Priznajemo da se čak i veselimo dugoj odjeći, filmskom pokrivaču od lišća, šalici čaja i mirisnim desertima. 

Preduhitrili smo kalendar i pripremili za vas naše najdraže jesenske recepte s jabukom, koji prizivaju  sjećanja iz djetinjstva. Prvi je na popisu recept drage blogerice Karle Kovačić za sočan kolač s naribanom jabukom. Karla vas kroz proces pripreme vodi fotografijama pa nećete pogriješiti čak ni ako je vaše kulinarsko iskustvo oskudno.

 

 | Author: Karla Kovačić foto: Karla Kovačić

 

Možda vas zanima... Bakin kolač s jabukama - prva i omiljena rujanska slastica Kolumne

 

Jesen proslavite i palačinkama s jabukom po receptu Mirjane Šmit s bloga Od slatkoga slađe! Pečenje će vam olakšati i jednominutni video, a vjerujemo da ćete recept odmah magnetom pričvrstiti na hladnjak. Ove vam mekane palačinke mogu poslužiti kao doručak i desert, a najukusnije su kad su tople i jednostavno posute šećerom u prahu.

 

 | Author: Od slatkoga slađe foto: Od slatkoga slađe

 

Možda vas zanima... Palačinke s jabukama po najfinijem maminom receptu Kolumne

 

Nikako ne smijete propustiti ni sezonske blondies s jabukama Možete ih poslužiti uz kuglicu kremastog sladoleda od vanilije ili kreirati jesensku atmosferu velikom šalicom vrućeg čaja. Ispunite vaš dom mirisom jabuka i cimeta, a usput uživajte u izvrsnom desertu.

 

 | Author: thinkstock foto: thinkstock

 

Možda vas zanima... Izvrsna kombinacija: Blondies s jabukama Recepti

 

Posljednja je na našem popisu kreacija blogerice Cutie and pie – tzv. Kolač potonule jabuke. Uz već spomenuti miris jabuka i cimeta, ovdje će vas iznenaditi i divan okus i miris vanilije. Zabilježite atmosferu fotografijom  i obavezno je podijelite s nama!

 

 | Author: Cutie and pie foto: Cutie and pie

 

Možda vas zanima... Kolač potonule jabuke - sočan, fin i idealan uz čaj Kolumne

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.