Recepti 03. listopada 2014.

Svinjska rebra s grahom

gastro postao gastro.24sata.hr
S ovim receptom doznajte zašto su svinjetina i grah idealna kombinacijama

Vrijeme pripreme: do 90 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 693

Potrebno vam je

  • 1000 g svinjska rebrica
  • 2 mala žlica paprika u prahu
  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 kom crvena paprika
  • 2 režanj češnjak
  • 800 g pelati
  • 400 g grah, bijeli
  • 0.50 šalica peršin, list
  • salata, zelena

Priprema

  1. Stavite meso u lim za pečenje pa ga pospite mljevenom paprikom te dodajte nasjeckanu papriku, luk, češnjak i rajčice.
  2. Pecite je 45 minuta na 180°c, dodajte grah, okrenite meso pa pecite još 15 minuta.
  3. Pospite peršinom i poslužite sa salatom.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.