gastro postao
                                            
                                        
                                    Dupla čokolada, dupli užitak u mini desertu koji se ne peče
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 355
Potrebno vam je
- 200 g keksi petit beure
 - 100 g maslac, neslani
 - 2 žlica med, vrcani
 - 100 g čokolada, mliječna
 - 100 g tamna čokolada
 - 1 mala žlica ekstrakt vanilije
 - 2 mala žlica šećer, u prahu
 - 200 ml vrhnje tučeno (30% masti ), slatko
 
Priprema
- Sameljite kekse
 - U tavi zagrijte maslac i med te pomiješajte s keksima
 - Ulijte u kalupe za tortice i ohladite
 - Otopite obje čokolade, kratko ohladite pa dodajte ekstrakt vanilije i šećer u prahu
 - Istucite vrhnje i dodajte ga čokoladi, prelijte preko biskvita i ohladite dva sata
 - Prije posluživanja ukrasite nasjeckanim orasima ili nekom drugom dekoracijom po želji (voće, pistacija i sl.)
 
Dobar tek!