Recepti 02. srpnja 2019.

Za pripremu ova tri deserta ne trebate paliti pećnicu...

foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Ne morate potrošiti cijelo popodne ni paliti pećnicu kako biste uživali u desertu. Možete jednostavno odabrati jedan (ili više) recepata naših blogerica za deserte u čaši....

Pri spomenu deserta u čaši obično pomislimo na nekoliko stvari – brzo su gotovi, ne treba ih peći i praktični su za serviranje. Naše blogerice također cijene njihovu vrijednost i imaju nekoliko izvrsnih recepata.

Apsolutni predvodnik u kategoriji deserata u čaši su Banoffee cups blogerice Spoons and Scales. Trebat će vam samo pet sastojaka, 20-ak minuta, lijepe čaše i malo prostora u hladnjaku. Ovaj je desert odličan izbor za one koji ne mogu odoljeti slojevima Dulce de leche i banana.

 

Možda vas zanima... Desert u čaši: Banoffee cups s karamelom i bananama Kolumne

 

 | Author: Spoons and Scales foto: Spoons and Scales

 

Blogerica 50 shades of hunger često pripreme deserte u čašicama, obično od bogatih krema i voća. Jedan od njenih novijih recepata verzija je kremšnite u čaši, koju je mnogo lakše i narezati, ali i jesti. Uz kremu, bogat sloj šlaga i hrskavo lisnato tijesto, u ovom se desertu skriva i sloj slatkih, svježih jagoda.

 

Možda vas zanima... Kremšnite u čaši - praktična verzija omiljenog deserta Kolumne

 

 | Author: 50 shades of hunger foto: 50 shades of hunger

Jednako je ukusna i njena kombinacija kreme od čokolade i vanilije te šumskog voća. Iako su u pitanju tri kreme, priprema je vrlo brza jer je riječ o jednostavnim kombinacijama pudinga, slatkog vrhnja i maslaca. Glatke su, lako se istiskuju uz pomoć slastičarskih vrećica, a moguće ih je kombinirati s različitim vrstama voća, slojem mljevenih keksa, preljevima i razmrvljenim ostacima biskvita.

 

 | Author: 50 shades of hunger foto: 50 shades of hunger

 

Možda vas zanima... Deserti u čašici za najslađa popodneva i večeri Kolumne

 

Možda uspijete pronaći nešto i među drugim receptima za deserte u čaši. U slast!

 

Možda vas zanima... Granola: Brzi jogurtni desert u čaši Kolumne Možda vas zanima... Desert u čaši s bananama Kolumne Možda vas zanima... Desert u čaši: Brownie tiramisu Špajza

 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.