Špajza 20. travnja 2017.

Babaloo: Restoran za najmlađe u zagrebačkom ZOO vrtu!

G. I. Tepeš
gastro postao gastro.24sata.hr
U Zoološkom vrtu grada Zagreba predstavljen Babaloo. Građani pokazali veliko zanimanje za edukativne programe povezane s uskrsnim zecom te nove stanovnike Vrta – mravojedicu Ariel i bebu tapira

Pet tisuća ljudi na Uskrsni je ponedjeljak posjetilo Zoološki vrt grada Zagreba. Najveći broj činili su Zagrepčani koji tradicionalno sudjeluju u pripremi pisanica za stanovnike Vrta, ali na maksimirskim su se šetnicama mogle susresti i obitelji iz okolnih zemalja.

kuglof Možda vas zanima... Top 11 recepata za najbolje uskrsne kolače Recepti

 | Author: G. I. Tepeš G. I. Tepeš

Najmlađi gosti uključili su se u edukativne i zabavne programe povezane s uskrsnim zecom. U sklopu tog programa s nazivom „Zekanje u Zoo vrtu“ koji je napravljen u suradnji s portalom Wish mama, djeca su, među ostalim, gledala kazališne predstave te sudjelovala u zabavnim natjecanjima i zanimljivim radionicama.

 | Author: G. I. Tepeš G. I. Tepeš

S posebnim zanimanjem posjetitelji su obilazili nastambe novih stanovnika Zoološkog vrta – atraktivne Ariel koja će se uskoro useliti k mravojedu Oliveru, te majušne tapirice koja je na svijet stigla prije mjesec dana.

 | Author: G. I. Tepeš G. I. Tepeš

Bila je to i prilika za uživanju na proljetnom suncu u svemu što je napravljeno u sklopu prve faze modernizacije Vrta. U sklopu tog je projekta izgrađen i Babaloo, restoran u potpunosti prilagođen obiteljima s djecom.

Uskrsna jaja Možda vas zanima... Sve na jednom mjestu: Omiljena uskrsna hrana None

Tko je Babaloo, otkriveno je dolaskom njegove maskote. Babaloo je, kako je pojašnjeno, čudesan stanovnik maksimirske šume koji će djecu dodatno poticati na ljubav prema životinjama i zaštitu prirode.

Dječja tjestenina Možda vas zanima... Brzo i neodoljivo: Dječja tjestenina Recepti

 | Author: G. I. Tepeš G. I. Tepeš

S Babaloom su se među prvima upoznali Damir Hoyka, Ljiljana Vinković, Dina Štern, Iris Pinjuh i brojni drugi gosti.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.