Špajza Gastro zvijezda 07. listopada 2022.

Diviš se slasticama koje radi tvoj omiljeni bloger? Prijavi ga!

Možda si baš ti nova Gastro zvijezda foto: Freepik
gastro postao gastro.24sata.hr
Šestu godinu zaredom održava se natječaj za izbor najboljeg gastro blogera - Gastro zvijezde. Sebe ili svog omiljenog blogera možeš prijaviti do 14. listopada.

Slastice su tvoj izbor u svakom pogledu? Ako je tako, onda te trebamo! Trebamo te da nam otkriješ možda nekog novog gastro blogera kojem su slastice posebna specijalnost. Ili da nam potvrdiš da je bloger za kojeg već znamo - uistinu dobar. I nije važno jesi li ta(j) bloger(ica) ti ili netko u čijim slasticama uživaš. Važno je da nam prijaviš blog ili profil na kojem možemo vidjeti te slastice. A to možeš učiniti na ovom linku. A sve s ciljem da onaj tko radi te najbolje slastice na svijetu postane naša Gastro zvijezda

Prijava je vrlo jednostavna i dovoljno je kopirati link na profil ili blog, te upisati kategoriju za koju prijavljuješ nekog blogera - ili sebe. Nagrade na kraju svega bit će vrijedne i uistinu se isplati sudjelovati u ovom sad već tradicionalnom natječaju. Prijave ćemo primati do 14. listopada 2022. godine, nakon čega slijedi sužavanje krugova kandidata uz vašu pomoć. 

Možda vas zanima... Prijavi sebe ili svog omiljenog blogera koji kuha zdravo! Špajza

Kategorije u kojima možeš prijaviti sebe ili blogera kojeg pratiš ove su godine: Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vege prehrana, Slastice i Najbolji kadar. Prve tri kategorije rezervirane za gastro blogere, u ovoj posljednjoj možeš sudjelovati i ako nemaš svoj blog, nego svoju gastro kreativnost izražavaš na Facebooku, Instagramu i/ili YouTubeu ili Tik Toku. I u ovim kategorijama prijavljuje se linkom, ali na profil na društvenoj mreži. 

Možda vas zanima... Pravila natječaja 'Gastro zvijezda 2022.' Najave

Da je natječaj sad već tradicionalan možemo tvrditi zato što je ovo već šesta godina zaredom kako se održava Gastro zvijezda i interes je uvijek vrlo velik. Osim vrijednih nagrada, pobjednici će dobiti priliku povezivanja s drugim blogerima, bolju vidljivost bloga, ali i onu nama možda najdražu - mogućnost suradnje s portalom missGASTRO. Nije mala stvar, zar ne?

U cijeloj priči o Gastro zvijezdi je i naš partner - Gorenje

Nemoj da ti dani pobjegnu, a ti ne prijaviš sebe ili svog omiljenog blogera - klikni odmah baš ovdje

Možda vas zanima... Voliš biti food bloger i želiš postati Gastro zvijezda? Prijavi se, danas je zadnji dan! Špajza Gastro zvijezda Možda vas zanima... Gastro zvijezda: Često postavljena pitanja Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.