Špajza 21. veljače 2017.

Hrvojev krvavi kotlet osigurao pobjedu tima Grad

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Pobjeda za tim Grad: Gosti nisu mogli prijeći preko Hrvojevog krvavog kotleta!

U ponedjeljak uvečer u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' dogodio je preokret! Tim Grad je za svega četiri boda pobijedio favorizirani tim Selo – i to unatoč dlaci na tanjuru! Gosti njihovog restorana nahvalili su grdobinu u pivskom tijestu, dok se za chefa Martina i ekipu tima Selo nije moglo reći isto. Naime, njihov srednje pečeni kotlet naišao je na opće neodobravanje kod gostiju, što je rezultiralo nižim ocjenama.  

 | Author: Promo foto: Promo

S obzirom da je chef Zdravko izgubio u kvizu 'Peci & reci', njegova ekipa iz tima Grad (restoran '535') pomirila se s činjenicom da će, od dva unaprijed zadana jelovnika, pripremati onaj kojeg je teže izvesti. Međutim, uspjelo im je da, u nešto više od 75 minuta, skuhaju pet slijedova ukusnih delicija te pritom i zapjevaju klapsku pjesmu svojim gostima. Čak ih ta jedna dlaka, koju je gošća našla u tanjuru s desertom, nije skinula s trona! Pobijedili su tim Selo s ukupno 74 naprema 70!

 | Author: Promo foto: Promo

Sve do posluživanja glavnog jela činilo se da je restoran tima Selo ('Le Art') pripremio bolji jelovnik. Chef Martin i njegova ekipa 'pogodili' su sva predjela, no srednje pečen teleći kotlet Hrvoja i Natali im se nije svidio. Gosti su negodovali da im je previše sirov, krvav, žilav ili nedovoljno pečen, te ga kao takvog ne mogu niti sažvakati. 

Razgovarala sam s glavnim kuharom i mi tu ne vidimo apsolutno nikakve pogreške. Sve je stvar ukusa. Takvo meso je određeno da bude rose, odnosno medium (srednje pečen)“, pokušala je Sara objasniti gostima, dajući im do znanja kako su upravo trebali naglasiti konobarima da žele jače spečeni kotlet.

„Nažalost, od gostiju nismo dobili dodatnih narudžbi da ne žele srednje pečeno meso. Žao nam je, ali to je pravi razlog manjim ocjenama“, kazao je Martin voditelj restorana tima Selo nakon dodijeljenih sedmica.

Sutra se na set vraća žiri, ali i novi zadatak. Ne propustite novu epizodu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u utorak, 21. veljače 21:15 na RTL-u!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.