Špajza 17. kolovoza 2017.

Idealno za djecu: Zdrave gastro kreacije

foto: @theplatedzoo, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Mama iz New Yorka pronašla je kreativan način za serviranje voća i povrća svom zahtjevnom dvogodišnjaku. Pogledajte u nastavku preslatka zdrava jela koja bi svi s užitkom pojeli.

Mindy Zald oduševljava svojim Instagram profilom  @ThePlatedZoo.  „Sve je izgledalo toliko dosadno i onda sam pomislila kako je djeci sigurno važna prezentacija, kao i odraslima. Napravila sam puža od banane za njega i počeo se jako smijati pa sam zaključila da to moram češće raditi“, rekla je u intervjuu za portal delish

 

 

...sneak peek! Had a blast working with the @delish crew. Stay tuned to watch The Plated Zoo come alive!

A post shared by The Plated Zoo (@theplatedzoo) on

 

Inspiraciju crpi iz crtića i bojanki pa se tako na tanjuru nađu kornjače, jednorozi, hobotnice, rakovi, stonoge i mnoštvo drugih likova, uglavnom iz životinjskog svijeta.

 

 

...what would Tony the Tiger say about all of the people who support The Plated Zoo??? They're g-r-r-reat!

A post shared by The Plated Zoo (@theplatedzoo) on

 

Mindy je rekla kako su joj najveće priznanje pratitelji na društvenim mrežama koji repliciraju njen dizajn i na jednak način povrće i voće čine primamljivijim. Velika joj je želja sve fotografije objediniti u knjigu, a dotad će nastaviti redovno objavljivati na Instagram profilu.

Njene su kreacije idealne za djecu, ali i za sve odrasle koji vole uložiti trud u prezentaciju hrane. Isprobajte i sami i podijelite s nama fotografije!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.