Glavni vizionar Gospoje je mladi chef Tomislav Bezak, koji je za svoje ideje, već za vrijeme školovanja, osvojio brojne domaće, ali i europske nagrade. Ideja chefa Tomislava je da riblji i mesni menu prilagodi gostu, odnosno da se u svakom trenutku lista mijenja, ovisno o afinitetima gostiju, a zadatak kuhinje je da uvijek bude spremna isporučiti bilo koje jelo u najmanje tri različite varijante. Naglasak je na kvaliteti namirnica, a chef kaže kako se s posebnom pažnjom brinu o obradi i čuvanju mesa.
Sočni bifteci, koji su sigurno jedan od aduta Gospoje, čuvaju se u različitim čajevima i tako poprimaju posebnu, zanimljivu aromu. Iz ponude Gospoje uz bogate riblje plate treba izdvojiti i ukusnu krem juhu od kozica, a na mesnom dijelu menija, osim bifteka, janjeće kotlete na žaru, koji su jedna od specijalnosti chefa Tomislava. Glavni sastojak i inspiracija za deserte je bourbon vanilija, a kombinacije s čokoladom, palačinkama ili nečim trećim savršeno će zaokružiti gastro priču u gostima kod Tomislava Bezaka.
Filozofija kvalitetno i povoljno u Gospoji se posebno osjeti srijedama, kada za samo pedeset kuna imate priliku kušati predjelo, glavno jelo i desert. Ugodno osoblje, kvalitetne namirnice i ukusna jela razlog su zbog kojeg Konobi Gospoji svakako trebate dati priliku da vas osvoji.
Glavni kuhar: Tomislav Bezak
Adresa: Ilica 433
Grad: Zagreb
E-mail: gospoja.zg@gmail.com
Kapacitet: 50-ak osoba
Omogućeno parkiralište: da