Špajza 10. veljače 2017.

Kristijan i Martin pobjedili u sukobu titana!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Iako se jedan beljio Špičeku, a drugi "pacao" steak na pari, uspjeli su pobijediti u sinoćnjem sukobu!

Iako se Kristijan  u sinoćnjoj epizodi showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!",  beljio Špičeku i iako su on i Martin dobro nasmijali žiri svojom izvedbom pacanja T-bone steaka, dečki su u večerašnjem sukobu titana ipak odnijeli pobjedu. S 59 bodova bili su za dlaku bolji od suparničkog para, Sanje i Željka, koji su za svoja jela zaradili 58 bodova.

Bitka je bila neizvjesna do samog kraja, a u korist Istrijana presudila je Željkina ocjena.

Moram priznati da sam baš želio ovu perilicu. Moram zahvaliti Kristijanu, dobro djelujemo kao tim, složni smo i dobro radimo. I prepustio mi je nagradu. Sad kad dođe kod mene sve će biti perfektno čisto i cure više neće morati prati suđe“, našalio se Martin koji je s Kristijanom svom timu cijeli sljedeći tjedan osigurao zvono kojim mogu bilo kada pozvati žiri i tražiti savjet u vezi pripreme hrane.

 | Author: Promo foto: Promo

Pobjednicima su čestitali i Sanja i Željko. „Nisam razočarana zato što je razlika samo jedan bod. Bili smo vrlo brizu jedni drugima“, kazala je Sanja, a Doris zaključila da se nekada „isplati biti musav“, aludirajući na desert, čokoladni mousse, koji je dečkima donio pobjedu.

Uz čokoladni mousse sa šumskim voćem, dečki su žiriju pripremili seljački omlet i fiorentina odrezak s prilogom, dok su Sanja i Željko servirali salatu od celera s gorgonzolom, puretinu s dimljenim sirom i umakom od šampinjona te kremu od mascarponea s mousseom od šljiva.

I ovoga tjedna kandidati nisu morali brinuti o ispadanju iz natjecanja, a hoće li tako biti i sljedeći tjedan, doznajte već u ponedjeljak, kada se na RTL-u nastavlja gastro avantura.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.