Špajza 08. veljače 2017.

Ni gušta ni šušta: Niske ocjene za Annu i Saru

foto: Tri, dva, jedan - kuhaj!
gastro postao gastro.24sata.hr
Nepravedno ocijenjene Anna i Sara nisu zadovoljne!

Pet parova koji se natječu u showu “Tri, dva, jedan - Kuhaj!”  pripremali su jela po receptu svojih “protivnika”, odnosno para koji je u jučerašnjem okršaju bio bolji od njih. Tuđi recepti zadali su glavobolju kandidatima koji ih nikada nisu pripremali, a najviše problema su s tuđim receptom imale Sara i Anna.

 | Author: Tri, dva, jedan - kuhaj! foto: Tri, dva, jedan - kuhaj!

PIK vam je napravio kobasice, a vi ste ih dobro priredili, Varaždinci su vam lijepo zelje naribali, vi ste ga dobro priredili i batat je lijepo u zemlji izrastao, vi ste ga ogulile i super napravile“, kazao je pomalo ironično Tomislav Špiček.

Cure su dobile Arsenov i Željanov recept, a tijekom 75 minuta su morale pripremiti kobasice s kiselim zeljem. Jelu su kao prilog dodale i pire od batata.

Njih su dvije cijeli sat trebale nešto raditi, a dobile su gotovu kobasicu i narezani kiseli kupus“, komentirala je Željka, a Ivan dodao: „Ranit ću se…ne znam što bi komentirao. A ovaj batat ne ide uz ovo“.

Iako cure nisu same birale recept, za njegovu su izvedbu dobile tek 14 bodova  -  unatoč tome što je sve pripremljeno bilo ukusno i odrađeno kako treba. „Glupo se osjećam, ljuta sam kao ris“, komentirala je Sara ocjene žirija.

Dan su s najboljim ocjenama koje su ih dovele na vrh ljestvice završili Martin i Kristijan s 54 boda, dok su na dnju ljestvice Ana i Tin s 33 boda.

Lov na nove bodove kreće sutra u 21:15 na RTL-u, kada kandidati imaju posljednju priliku dokopati se vrha ljestvice i prilike da se u četvrtak okušaju u duelu.

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.