Špajza 24. travnja 2018.

Omiljenih osam: Rashladite se domaćim sladoledom

Sladoled
gastro postao gastro.24sata.hr
Obožavatelji sladoleda, ovo je tema za vas! Donosimo vam 8 fantastičnih recepta za domaći sladoled. Priprema je kratka i laka, a užitak u finom sladoledu kojeg ste sami napravili je nemjerljiv.

Domaći sladoled je slastica koju je svatko pokušao napraviti ili bar potražiti recept, ali nerijetko ljudi brzo odustanu jer nijedan recept nije baš tako jednostavan! Uvijek nešto fali, ili sastojak ili oprema! No, s ovim receptima to nikako nije slučaj! Sastojci su super jednostavni, a za pripremu vam nije potrebno ništa osim miksera ili blendera i sastojaka koje vjerojatno imate doma.

Koju god tehniku da primjenjujete kod pravljenja domaćih sladoleda važno je da znate da ne možete da pogriješite – što god da stavite u bazu, bilo da je riječ o voćnim ili čokoladnim i karameliziranim ukusima, sve dok sladoled odmah potom pripreme stavite u odgovarajuću posudu, pa u zamrzivač, ukusi će ostati nepromijenjeni, autentični i baš onakvi kakve vi želite.

 

čokoladni sladoled | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

1. Za ovaj vam recept ne treba aparat za sladoled, niti ga morate vaditi iz zamrzivača nekoliko puta i miješati. Kremast je, prepun okusa, a količina je dovoljna za šest serviranja.

 

Možda vas zanima... Napravili smo savršeni Kinder Bueno sladoled! Kolumne

 

2. Priprema ovog sladoleda oduzet će vam svega dvije minute, a rezultati u kojima ćete uživati na kraju bit će savršeno osvježenje.

 

Možda vas zanima... Sladoled od borovnica i bazge za najslađe osvježenje Recepti

 

3. Ako volite ananas, nikako ne smijete zaobići ovaj recept!

 

Sladoled od ananasa Možda vas zanima... Novi ljetni hit: Kremasti sladoled od ananasa Recepti

 

4. Ovih dana vjerojatno svagdje tražite osvježenje, tako da će vam zasigurno dobro doći ovaj sladoled s okusom mente.

 

Možda vas zanima... The osvježenje: Sladoled od mente Kolumne

 

5. Lubenica je definitivno ona vrsta ljetnog voća u kojem možemo uživati dok u potpunosti ne nestane. Prepuna je vode i idealan je odabir za učinkovitu hidrataciju u vrijeme vrućih dana. Osim u svježoj, u lubenici možete uživati i u obliku jednostavnog sladoleda od dva sastojka.

 

Možda vas zanima... Najslađi ljetni sladoled od samo dva sastojka Recepti

 

6. Najslađi sladoled ove sezone definitivno je onaj koji se priprema od samo tri sastojaka i ima okus najsvježijeg kokosa. Ono što ga čini još boljim jest iznimno jednostavna priprema koja u rekordnom roku rezultira egzotičnim i punim okusima s divnom domaćom notom.

 

Možda vas zanima... Bliže nego ikad: Sladoled od kokosa i čokolade Recepti

 

7. Osvježavajući ananas, slatke banane i koja šalica mirisnog kokosovog mlijeka sve su što vam je potrebno za instantno rashlađivanje.

 

Možda vas zanima... Domaći tropski sladoled fantastičnih okusa Špajza

 

8. Ako ste ljubitelj sladoleda od šumskog voća, oduševit će vas ovaj recept s kojim ćete ga pripremiti u samo nekoliko minuta.

 

Možda vas zanima... Brz i jednostavan sladoled od samo dva sastojka Špajza


 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.