Špajza 15. ožujka 2017.

Prenosiva krušna peć koja grije na 500°C!

pizza
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako ste se ikada pitali kako bi bilo ispeći pizzu u vlastitoj krušnoj peći, uz ovo čudo tehnike - to postaje stvarnost!

Za ljubitelje domaće pizze, kruha, ili pak, ribeRoccbox je izumio prijenosnu krušnu peć u kojoj to sve možete sami pripremiti.

Odlična stvar kod ove peći jest što je lagana (ima samo 20 kg), tako da ju jedna osoba može prenijeti bez teškoća na bilo koje mjesto. Pripremite si tako pizzu u vrtu, na balkonu ili čak na terasi.

Posebno je zanimljivo to, što se u samo 15 minuta može postići temperatura od čak 500 stupnjeva. A na takvoj temperaturi, pizza je gotova u samo 90 sekundi! Nama ovo zvuči fantastično! 

Također, peć je dostupna u dvije boje - zelenoj i sivoj, a način grijanja možete birati između grijanja na drva i na plin. Uz peć tako dobivate i grijač na drva, koji možete koristiti vani, ali i grijač na plin, s kojim možete pripremati sjajne delicije u kući ili stanu. 

A ako ste ljubitelj kampiranja ili planinarenja, ovu peć možete ponijeti sa sobom i uživati u slasnim delicijama negdje uz jezero ili u šumi, uz cvrkut ptica. 

No, kako točno funkcionira ova sjajna prijenosna krušna peć - pogledajte u videu:

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.