Špajza 27. studenoga 2023.

Restoran kao iz bajke, gdje nije samo hrana čarobna

The Kaiten Lab Wonderland
The Kaiten Lab Wonderland - restoran inspiriran knjijgom "Alisa u zemlju čudesa" foto: The Kaiten Lab Wonderland
gastro postao gastro.24sata.hr
Optičke iluzije, karte, šahovske ploče, slavni Bijeli zec, ali, naravno, i Alisa dočekat će vas u novom madridskom restoranu inspiriranom slavnom knjigom Lewisa Carrolla

Vesele nas ovakva maštovita nova mjesta koja su nam odlična inspiracija. Iako ih možda ne možemo posjetiti već sutra, volimo ih upoznavati u njima pronalaziti inspiraciju... A ako voliš otkrivati nova mjesta s odličnom hranom, i drag ti je Alisin svijet iz Zemlje čudesa, onda je novi madridski restoran The Kaiten Lab Wonderland idealno mjesto za tebe! Restoran inspiriran čudesnim svijetom iz slavnog romana Lewisa Carrolla nalazi se u madridskoj četvrti Malasaña i nudi jela azijske kuhinje, 'organizirana' u nekoliko različitih menija.

Uređenje u stilu Zemlje čudesa, u kojem vas na svakom koraku dočekuje i iznenađuje neki novi detalj poput slavnog Bijelog zeca, obilje zrcala i optičkih iluzija, pločica u stilu šahovske ploče te brojnih drugih detalja iz knjige, momentalno posjetitelje prebacuje u bajkovitu pomaknutu stvarnost Alise i njezina osebujnog društva. Vlasnici su otišli tako daleko da su restoran, prije otvorenja, reklamirali kao – Psihijatrijski centar. Definitivno posebno, neponovljivo iskustvo.

 | Author: The Kaiten Lab Wonderland The Kaiten Lab Wonderland - uređenjem ovog restorana prevladavaju optičke iluzije foto: The Kaiten Lab Wonderland  | Author: The Kaiten Lab Wonderland The Kaiten Lab Wonderland nudi azijsku kuhinju foto: The Kaiten Lab Wonderland  | Author: The Kaiten Lab Wonderland The Kaiten Lab Wonderland nudi azijsku kuhinji foto: The Kaiten Lab Wonderland

A što je s hranom? Iako nismo sigurni da je Alisa (redovito) jela azijsku kuhinju, u ovom restoranu poslužuju upravo takva jela. Najbolje se prodaju njihova 3 menija. Prvi meni, koji stoji 24,95 eura, je zapravo vrlo široka ponuda zalogaja u kojem gost može kušati do 33 'čudesna zalogaja' – sushi, nigiri, tacose od tigrastih kozica, Karaage piletinu, Wantum tunu, Gunkan, bao patku, trgani svinjetinu

 

Yezi Možda vas zanima... U novom restoranu YEZI jedu se fina, moderna azijska jela Recenzije

 

Ističe se i Alisin meni, koji za 34,95 eura nudi istu hranu kao prvi meni, uz dodatak koktela i deserta. Najpristupačniji je dnevni meni koji je dostupan od ponedjeljka do petka za ručak i večeru. Stoji 14,50 eura i uključuje 6 jela s menija, jedno piće i desert ili kavu.

Naravno, moguće su i  à la carte narudžbe bilo kojeg od 33 čuda individualno po cijeni od 5 eura po jelu. I zato, ako te put uskoro nanese u Madrid, svakako navrati u ovaj genijalni restoran.

 

Vid Nikolić Možda vas zanima... Chef Vid Nikolić u Singapuru se pripremao za otvaranje novog restorana! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.