Špajza 23. prosinca 2013.

Ukusna i zdrava jela od ribe

Riblje kuharice.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr
Na mondo.hr naručite tri riblje kuharice i obogatite svoju kulinarsku zbirku

Ako slijedite tradiciju, tada vjerojatno svakog Badnjaka pripremate bakalar. Zašto ove godine ne biste iznenadili svoje bližnje te im pripremili nešto novo? Na Mondu potražite tri kuharice u kojima se nalaze slasni i primamljivi recepti za jela od ribe i morskih plodova.

Kuharica Riba i plodovi mora jedna je od knjiga iz biblioteke 'Najbolje iz domaće kuhinje' te sadrži probrane i iskušane recepte koji su napisani jednostavno i razumljivo. Uz svaki je recept, koji je ilustriran fotografijom posluženog jela, napisano sve što trebate znati kako biste pripremili vrhunska jela profinjena okusa i izgleda. Kuharicu grupe autora naručite na Mondu po cijeni od povoljnih 19,95 kn.

Kuharica Ribe na 192 stranice nudi brojne recepte za raznolika riblja jela. Svi recepti su jasno opisani, popraćeni fotografijama koje postupno prate pripremanje svakog jela tako da će vrlo lako recept iz knjige zamirisati i u vašoj kuhinji. Osim recepata, saznat ćete vrijeme i složenost pripreme, broj kalorija i savjete o vinima koja pristaju uz svako od predstavljenih ribljih specijaliteta. Cijena kuharice je 190 kn.

Riblja kuharica sastavljena je od tradicionalnih recepata iz svih naših krajeva, ali i od onih novih koji pokazuju koliko su velike mogućnosti u pripremanju jela od ribe i ostalih plodova kojima obiluju naše more, rijeke i jezera. U knjizi ćete naći savjete za kupnju kvalitetne i svježe ribe, tehnike čišćenja i filetiranja ribe, a svaki recept je popraćen fotografijom posluženog jela. Autor Boris Kauzlarić na 312 stranica predstavlja raznolika, ukusna i zdrava jela od ribe, a kuharica može biti vaša za 290 kn. Mondo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.