Špajza 16. listopada 2022.

Uz ove trikove pizza će biti ukusna i sljedeći dan!

;poznati lanac pizzerija Domino's ima rješenje uz koje će pizza ostati ukusna i hrskava i nakon podgrijavanja. foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Tužno gledaš u hladne ostatke sinoćnje pizze i pitaš se kako je oživjeti? Imamo rješenje

Ako ti je ostala pokoja kriška pizze od prethodnog dana, vrlo vjerojatno više ne izgleda ukusno i primamljivo, no uz ove savjete ćeš joj vratiti okus, teksturu i miris.

Trik je u čaši vode!

Grijanjem u mikrovalnoj pećnici ostaci pizze postaju vlažni i gnjecavi. No, poznati lanac pizzerija Domino's ima rješenje uz koje će pizza ostati ukusna i hrskava i nakon podgrijavanja. Trik se krije u čaši vode, a sve što trebaš napraviti jest staviti čašu vode pored komada pizze u tanjuru i uključiti mikrovalnu pećnicu na 30 sekundi. Voda će spriječiti isušivanje pizze, a pizza će biti hrskava kao i prethodnog dana.

 | Author: Shutterstock Podgrijavanje pizze u mikrovalnoj, foto: Shutterstock

Napravi pizza sendvič...

Iz popularnog lanca pizze, odlučili su podijeliti još jedan trik.  Ako ti je ostalo više od jednoga komada, iz popularnoga lanca preporučuju da napraviš pizza sendvič. Jednostavno preklopi komade pizze, neka pritom korica bude s vanjske strane, a zatim ju stavi u toster ili pekač za vafle. Dobit ćeš ukusan i hrskav pizza sendvič!

Isprobaj i sljedeće trikove:

 

Možda vas zanima... Fantastičan trik za one koji na tjednoj bazi peku kekse Recepti Poširana jaja Možda vas zanima... Do savršeno poširanog jaja uz savjete Julije Child Špajza Možda vas zanima... Imamo 10 trikova za pripremu najbolje tople čokolade Špajza kruh Možda vas zanima... Uz jednostavan trik održi kruh svježim Špajza

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 15:16 17. Listopad 2022.

    Odlicna pizza