Špajza 1389 prikaza 16. kolovoza 2017.

Vrhunski odrezak uz savjete popularnih chefova

Jamie Oliver
Pixsell.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Otkrijte tajne vrhunskih chefova za pripremu nevjerojatno dobrih odrezaka.

Giada De Laurentiis, Jamie Oliver i Anthony Bourdain su chefovi u čije savjete ne trebate sumnjati. Saznajte u nastavku kako oni pripremaju odrezak i olakšajte si tremu koju imate kad pripremate taj delikatni i poprilično skupi komad mesa.

 

Anthony Bourdain Možda vas zanima... Fenomenalni savjeti najpoznatijih tv chefova Špajza

 

Jamie Oliver je ponovno pronašao način za uštedu novca. U videu ćete naučiti više o vrstama odrezaka i o tome kako dobiti srednje pečen, sočan i dobro začinjen odrezak za upola manje novca.

 

 

Giada De Laurentiis više voli file mignon u kombinaciji s kozjim sirom. Dok Jamie svoje odreske usred pečenja premazuje maslacem, Giada koristi maslac umjesto ulja. Dobro začinjene komade kratko peče na tavici, a zatim ih stavlja u pećnicu sa sirom. Pogledajte u nastavku s kojim umakom poslužuje ovaj cijenjeni komad mesa.

 

 

Anthony Bourdain pak daje vrlo bitan savjet, bez obzira na recept. U kratkom videu pojašnjava zašto odrezak morate ostaviti najmanje 5 minuta nakon pečenja na drvenoj dasci ili tanjuru. 

 

 

Podijelite s nama slike odrezaka koje ste dosad pripremili.

Želimo vam ugodan dan!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.