Giada De Laurentiis, Jamie Oliver i Anthony Bourdain su chefovi u čije savjete ne trebate sumnjati. Saznajte u nastavku kako oni pripremaju odrezak i olakšajte si tremu koju imate kad pripremate taj delikatni i poprilično skupi komad mesa.
Jamie Oliver je ponovno pronašao način za uštedu novca. U videu ćete naučiti više o vrstama odrezaka i o tome kako dobiti srednje pečen, sočan i dobro začinjen odrezak za upola manje novca.
Giada De Laurentiis više voli file mignon u kombinaciji s kozjim sirom. Dok Jamie svoje odreske usred pečenja premazuje maslacem, Giada koristi maslac umjesto ulja. Dobro začinjene komade kratko peče na tavici, a zatim ih stavlja u pećnicu sa sirom. Pogledajte u nastavku s kojim umakom poslužuje ovaj cijenjeni komad mesa.
Anthony Bourdain pak daje vrlo bitan savjet, bez obzira na recept. U kratkom videu pojašnjava zašto odrezak morate ostaviti najmanje 5 minuta nakon pečenja na drvenoj dasci ili tanjuru.
Podijelite s nama slike odrezaka koje ste dosad pripremili.
Želimo vam ugodan dan!