Špajza Gastro zvijezda 05. studenoga 2020.

Za prijavu na natječaj Gastro zvijezda NE moraš imati blog!

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
I Instagram, Facebook i YouTube ti otvaraju put prema sudjelovanju u četvrtom izdanju Gastro zvijezde!

Svoje kulinarske kreacije fotografiraš i objavljuješ na Instagram? Imaš bazu ljudi koji prate tvoje recepte na Facebooku? Snimaš video recepte za svoja najdraža jela i ulažeš puno truda u svoj YouTube kanal? Ako je odgovor na barem jedno pitanje pozitivan, možeš sudjelovati u četvrtom izdanju Gastro zvijezde!

Naime, tim portala missGASTRO prepoznao je kako se mnogo kvalitetnog sadržaja može naći i na Instagramu, Facebooku i YouTubeu, a ne samo na blogovima. Kreativce i gurmane koji koriste isključivo društvene mreže pozivamo da se prijave za sudjelovanje u našoj najfriškijoj kategoriji - Top foodie! Dakle, zainteresirani samo trebaju kopirati link na svoje društvene mreže i upadaju u natjecanje.

Vrijedi napomenuti kako prijave traju do petka, 6. studenog, u 16 sati. Požuri i prijavi sebe ili nekog koga vjerno pratiš!

 

Možda vas zanima... Prijavi se i postani nova Gastro zvijezda 2020.! Najave

 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je natječaj koji četvrtu godinu zaredom organizira portal missGASTRO. Biramo najbolje blogove u kategorijama Slastice, Zdrava i vege hrana te Tradicionalna kuhinja. Također dajemo priliku svim foodiejima koji se kreativno izražavaju putem Facebooka, Instagrama i/ili YouTube-a. Oni se mogu, logično, prijaviti linkom na svoje društvene mreže u kategoriji Top foodie.

Osim vrijednih nagrada, poticaji za prijavu su i umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veća vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. Partneri projekta su Korlat i Nikas, a za nagrade će se uz dva već spomenuta partnera pobrinuti i KitchenAid. Prijavi se!

 

Možda vas zanima... Pravila natječaja "Gastro zvijezda 2021" Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.