Postanite zakoniti kralj tjestenine!

Thinkstock
Nemojte dopustiti da vaša hrana bude dosadna. Uključite klimu, maštu, i bacite oko na naše ideje!
Vidi originalni članak

S tjesteninom možete stalno eksperimentirati. Dodajte prirodne boje od cikle, špinata ili mrkve i napravite ukusnu i interesantnu domaću tjesteninu ili ubacite neki tajni sastojak u vaš omiljeni umak.

Ako imate naviku sami mijesiti tjesteninu, obavezno pročitajte članke u nastavku i otkrijte kako postati pravi majstor.

 

Naučite u trenu Par trikova za savršenu domaću tjesteninu

Domaća tjestenina u tri boje

 

 

Bacite oko na dva ukusna načina pripreme, jedan s blitvom, a drugi sa špinatom i crvenom paprikom. Ako pak želite nešto neuobičajeno, svakako isprobajte juhu od artičoka i boba s domaćim raviolima koja je izgledom i okusom na razini jela u vrhunskim restoranima.

 

As u rukavu Točkasta tjestenina s domaćim pestom od blitve

BRZO I JEDNOSTAVNO! Mirisna tjestenina gotova prije nego trepnete

Gozba i pol'! Juha od artičoka i boba s domaćim tortellinima

 

Ako ste vjerni lazanjama, pogledajte recept blogerskog para Sweety&Spicy. Detaljno pojašnjavaju kako napraviti kremaste lazanje, a cijeli su proces i fotografirali pa možete u svakom trenutku provjeriti radite li sve kako treba. 

 

Sweety&Spicy Lazanje od A do Ž - dva umaka i domaća tjestenina

 

Na kraju vam predlažemo recept popularne chefice Giade De Laurentiis koji se brzinom munje prodaje u njenom luksuznom restoranu u Las Vegasu. Najbolje je što ima samo 7 sastojaka i gotov je za 20 minuta. Ako ste obožavatelj limuna, ne smijete propustiti ove špagete

 

OSNOVE I RECEPT Sjajna tjestenina nagrađivane talijanske chefice

 

 

Nadamo se da smo vam dali ideju za današnji ručak ili večeru. Dobar tek!

 

Posjeti Gastro.hr