Recepti 02. kolovoza 2017.

Postanite zakoniti kralj tjestenine!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Nemojte dopustiti da vaša hrana bude dosadna. Uključite klimu, maštu, i bacite oko na naše ideje!

S tjesteninom možete stalno eksperimentirati. Dodajte prirodne boje od cikle, špinata ili mrkve i napravite ukusnu i interesantnu domaću tjesteninu ili ubacite neki tajni sastojak u vaš omiljeni umak.

Ako imate naviku sami mijesiti tjesteninu, obavezno pročitajte članke u nastavku i otkrijte kako postati pravi majstor.

 

tjestenina Možda vas zanima... Najbolji trikovi za uvijek savršenu domaću tjesteninu Špajza domaca tjestenina naslovna 2.jpg Možda vas zanima... Domaća tjestenina u tri boje None

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Bacite oko na dva ukusna načina pripreme, jedan s blitvom, a drugi sa špinatom i crvenom paprikom. Ako pak želite nešto neuobičajeno, svakako isprobajte juhu od artičoka i boba s domaćim raviolima koja je izgledom i okusom na razini jela u vrhunskim restoranima.

 

Možda vas zanima... Točkasta tjestenina s domaćim pestom od blitve Kolumne Možda vas zanima... Mirisna tjestenina gotova prije nego trepnete Recepti Možda vas zanima... Juha od artičoka i boba s domaćim tortellinima Kolumne

 

Ako ste vjerni lazanjama, pogledajte recept blogerskog para Sweety&Spicy. Detaljno pojašnjavaju kako napraviti kremaste lazanje, a cijeli su proces i fotografirali pa možete u svakom trenutku provjeriti radite li sve kako treba. 

 

Možda vas zanima... Lazanje od A do Ž - dva umaka i domaća tjestenina Kolumne

 

Na kraju vam predlažemo recept popularne chefice Giade De Laurentiis koji se brzinom munje prodaje u njenom luksuznom restoranu u Las Vegasu. Najbolje je što ima samo 7 sastojaka i gotov je za 20 minuta. Ako ste obožavatelj limuna, ne smijete propustiti ove špagete

 

Možda vas zanima... Sjajna tjestenina nagrađivane talijanske chefice Recepti

 

 

Nadamo se da smo vam dali ideju za današnji ručak ili večeru. Dobar tek!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.