S tjesteninom možete stalno eksperimentirati. Dodajte prirodne boje od cikle, špinata ili mrkve i napravite ukusnu i interesantnu domaću tjesteninu ili ubacite neki tajni sastojak u vaš omiljeni umak.
Ako imate naviku sami mijesiti tjesteninu, obavezno pročitajte članke u nastavku i otkrijte kako postati pravi majstor.
Bacite oko na dva ukusna načina pripreme, jedan s blitvom, a drugi sa špinatom i crvenom paprikom. Ako pak želite nešto neuobičajeno, svakako isprobajte juhu od artičoka i boba s domaćim raviolima koja je izgledom i okusom na razini jela u vrhunskim restoranima.
Ako ste vjerni lazanjama, pogledajte recept blogerskog para Sweety&Spicy. Detaljno pojašnjavaju kako napraviti kremaste lazanje, a cijeli su proces i fotografirali pa možete u svakom trenutku provjeriti radite li sve kako treba.
Na kraju vam predlažemo recept popularne chefice Giade De Laurentiis koji se brzinom munje prodaje u njenom luksuznom restoranu u Las Vegasu. Najbolje je što ima samo 7 sastojaka i gotov je za 20 minuta. Ako ste obožavatelj limuna, ne smijete propustiti ove špagete.
Nadamo se da smo vam dali ideju za današnji ručak ili večeru. Dobar tek!