Gastro.hr
Pronađeno 10 rezultata za autora „Ana Grgić”
OBAVEZNO ISPROBAJTE
Nema mesa: Ravioli s vrganjima i kremom od parmezana
Uz malo truda i vi možete pripremiti jelo kao profesionalni chef, baš poput ove delicije s gljivama!
Gastro.hr
Obiteljski ručak za 50 kuna: Juha od kukuruza, pileći burger i domaći čips
Chefica Ana Grgić donosi vam recepte za jedan cjenovno itekako prihvatljiv obrok
Gastro.hr
Kako smo mogli zaboraviti na jetrica!?
U dogovoru s našom gastro cheficom Anom Grgić odlučili smo čitatelje podsjetiti na kuhanje s pilećom jetricom koju dost…
Gastro.hr
Salata od božićne purice
Božić bez purice je poput Uskrsa bez šunke. Pečena purica dobri je duh blagdanske trpeze, no problem leži u tome što je…
Gastro.hr
Kreativna jela s patlidžanima
Uz gastro podršku naše chefice i obožavateljice ovog povrća specifične boje, pripremili smo vam tri jednostavna jela s …
Gastro.hr
Tartuf kao predmet obožavanja
Restoran Le Bistro zagrebačkog hotela Esplanade prošli je tjedan posvetio promociji zimskih tartufa. Svježe iskopane iz…
Gastro.hr
Iskoristite jesenske namirnice
Chefica Ana Grgić donosi vam zgodne recepte s popularnim jesenskim namirnicama.
Gastro.hr
Blagodati šljiva i bresaka
Iskoristite šljive i breskve i napravite lagane prhke kolače i torte. Šljive su dobre za koncentraciju, jačaju srce i …
Gastro.hr