vrijeme svinjokolje Što se jede na kolinju? Imamo odličan recept Omiljeni Ravlićev mesar pravi je stručnjak za svinjokolju, odnosno kolinje. Dobro zna što i kako treba pripremiti, ali … 35' 45' 8 Recepti
od omiljenog mesara Imamo recept za "spin-off" bureka sa svinjetinom za još sočniju pitu Omiljeni Ravlićev mesar zna sve o svinjetini, a ima i najbolje savjete koje komade ovog slasnog mesa koristiti za određ… 55' 35' 6 Kolumne
vrijeme roštiljanja Nepisana pravila za savršeno neodoljive ćevape Ravlićev mesar ima najbolje savjete za savršene ćevape, a mesnice Ravlić slijede i predvode trendove pa nude i miješane… 45' 35' 6 Kolumne
vrijeme roštilja Spare ribs i loin ribs: svinjska rebarca stvorena za roštilj Omiljeni Ravlićev mesar slaže se s onom starom "nema tice do presice", te za nadolazeću sezonu roštilja preporučuje nov… 35' 90' 8 Kolumne
pripreme za Uskrs Koja je šunka najbolja i kako ćeš je prepoznati? Šunka je kraljica svakog uskrsnog stola i stoga njezinu odabiru treba posvetiti posebnu pažnju. Najbolje trikove za bir… Kolumne
kraljica zime Kako pripremiti savršenu sarmu za hladne zimske dane? U svojoj najnovijoj kolumni Ravlićev mesar na najslasniji način piše o sarmi i mesu koje za nju bira. Naravno, najbolja… Kolumne
za hladne dane Koljenica, buncek, kračica - jelo zbog kojeg volimo zimu Kakav god bio, buncek je svima i svugdje omiljeno zimsko jelo, hrana koja krijepi dušu i tijelo naroda širom svijeta. K… Kolumne
zima u mesnici Obožavamo slasna zimska jela s kobasicama! Omiljeni Ravlićev mesar u svojoj novoj kolumni otkriva nam sve tajne vrhunskih kobasica i krvavica, a donosimo i odliča… Kolumne
za sve generacije Hrenovke - omiljeni zalogaji malih školaraca koje možeš pripremiti na 100 načina Možete ih servirati same, bez ičega, ili sa začinima po izboru; možete ih ušuškati u lisnato tijesto, prekriti slaninom… Kolumne
za slavlje samo najbolje Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje? Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić Kolumne
tajna je u marinadi Recept omiljenog mesara: Svinjska rebarca u marinadi, meso meko kao putar! Mariniranje mesa je kemijski proces, ali i umjetnost čije bi osnove trebala savladati svaka kuharica. Znalački spravlje… Kolumne