riba petkom Punjena pastrva - jelo kojem je teško odoljeti Ovo jelo, ukusna punjena pastrva, priprema se brzo i jednostavno, a puno je okusa koji će oduševiti sve koji će ga kuša… Recepti
RECENZIJA Najbolji baranjski restorani: Citadela Svi znaju da se u Baranji dobro jede, ali na kojim mjestima se jede najbolje? Cilj ove edicije reportaža je dati odgovo… Kolumne
Gastro.hr File od štuke s pireom od graška i flambiranim povrćem Naš novi, praktički neotpakirani bloger Ivan Dumančić Dumba donosi vam recept za ukusne i slasne filete štuke Kolumne
Gastro.hr Grgeč à la caprese Na filete grgeča poslažite mozzarellu, bosiljak i naribani parmezan te zapecite u pećnici Recepti
Gastro.hr Kovač čarda - mjesto gdje se ništa ne baca Kovač čarda, popularna zalogajnica ribljih delicija na izlazu iz Suze prema Zmajevcu, jedina je čarda u Baranji. Njezin…