Recepti 13. listopada 2014.

Grgeč à la caprese

gastro postao gastro.24sata.hr
Na filete grgeča poslažite mozzarellu, bosiljak i naribani parmezan te zapecite u pećnici

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 340

Potrebno vam je

  • 200 g grgeč
  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 12 kom cherry rajčice
  • 2 grančica list bosiljka
  • 125 g mozzarella
  • 59 g parmezan

Priprema

  1. Namastite vatrostalnu posudu. Poslažite filete grgeča i zalijte maslinovim uljem, dobro posolite i poparite. Zagrijte pećnicu na 225°C.
  2. Rajčice operite i raspolovite, a bosiljak operite, osušite i nasjeckajte. Ocijedite mozzarellu i narežite je na tanke kriške.
  3. Sve nabrojene sastojke poslažite na riblje filete. Pospite krupno naribanim parmezanom. Prema potrebi, dodajte još malo maslinova ulja. Pecite u vrućoj pećnici oko 20 minuta.

Na filete grgeča poslažite mozzarellu, bosiljak i naribani parmezan te zapecite u pećnici

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.