gastro postao
Na filete grgeča poslažite mozzarellu, bosiljak i naribani parmezan te zapecite u pećnici
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 340
Potrebno vam je
- 200 g grgeč
- 2 žlica ulje maslinovo
- 12 kom cherry rajčice
- 2 grančica list bosiljka
- 125 g mozzarella
- 59 g parmezan
Priprema
- Namastite vatrostalnu posudu. Poslažite filete grgeča i zalijte maslinovim uljem, dobro posolite i poparite. Zagrijte pećnicu na 225°C.
- Rajčice operite i raspolovite, a bosiljak operite, osušite i nasjeckajte. Ocijedite mozzarellu i narežite je na tanke kriške.
- Sve nabrojene sastojke poslažite na riblje filete. Pospite krupno naribanim parmezanom. Prema potrebi, dodajte još malo maslinova ulja. Pecite u vrućoj pećnici oko 20 minuta.
Na filete grgeča poslažite mozzarellu, bosiljak i naribani parmezan te zapecite u pećnici
Izvor Skuhatćute