ne bacaj hranu Slavni chef ima super ideju kako iskoristiti stari kruh Chef Jacques Pepin ima 89 godina, ali i dalje neumorno nastavlja sa svojom misijom educiranja ljudi kako da kod kuće sk… Špajza
super savjeti Kako popraviti jelo koje je preslano? Znamo 4 načina! Osim kako popraviti presoljeno jelo, donosimo i savjete kako se osigurati da svoje jelo više nikad ne presoliš Špajza
super savjeti 10 pogrešaka pri pečenju kolača i kako ih izbjeći Toliko stvari može poći po krivu kod pečenja kolača, no tješi nas činjenica da su pogreške bitan dio procesa učenja. Za… Špajza
top savjeti 5 trikova Ine Garten za savršene kekse Dobrih savjeta nikada dosta. Ovi su jednostavni, isprobani i upale svaki put. Iza njih stoji kulinarska zvijezda Ina Ga… Špajza
usudi se... Chefovi zapravo žele da prekršiš ova pravila Postani odmetnik u kuhinji i pripremi još ukusnija jela. Prekrši ova kulinarska pravila Špajza
dobar tek! 8 trikova slavnih chefova za savršeno sočnu puricu Uz 8 trikova kuhara kuhara do najsočnije purice, zvijezde tvog blagdanskog stola Špajza
provjereni savjeti 6 načina kako da pileća prsa uvijek budu savršeno sočna Pileća prsa su među najomiljenijom vrstom mesa jer se brzo spremaju i nemasna su. Osim toga, mogu se pripremiti na razn… Špajza
popularni ručak Evo kako Martha Stewart peče pile - ispada savršeno! Hrskava, lijepo zapečena kožica izvana te sočno i ukusno meso iznutra - takvo mora biti savršeno pečeno pile. U nastavk… Recepti
slasno i masno 11 tajnih sastojaka za najbolju prženu piletinu Neke od ovih namirnica i nisu neko iznenađenje, no što kažeš na primjerice votku, tekućinu od kiselih krastavaca ili pa… Špajza
tips & tricks Slavna kuharica ima najbolje savjete za umak od rajčice! Lidia Bastianich otkrila je svoju tajnu najboljeg (ljutog) umaka od rajčice. Poslušali smo je i uživali u vrhunskom, a … Špajza
bosonoga kontesa 5 genijalnih savjeta za najukusniju piletinu Kulinarska zvijezda Ina Garten, poznatija kao Bosonoga kontesa, u svojoj kolekciji ima pregršt recepata s piletinom, a … Špajza
tips & tricks David Skoko: Kako ispeći ribu, bez da se presuši Slavni chef veliki je ljubitelj plave ribe, a uz omiljenu skušu rado pravi i maštovita jela od skromnih srdela. Donosim… 15' 23' 4 Recepti
tips & tricks Nareži luk bez suza i ispeci od njega divnu slanu pitu! Plačeš svaki put kad režeš luk? Ako primijeniš neki od ovih savjeta slavnih chefova, to više neće biti tvoj problem 20' 55' 12 Recepti
tips & tricks NAJSOČNIJI SAVJET Kako savršeno ispeći janjetinu Sve više gurmana otkriva njegovo bogatstvo okusa, pa iako je jedni vole manje, a drugi dobro pečenu – janjetina na jelo… Špajza