Najave 17. siječnja 2024.

Jedva čekamo: u SOL Mate Jankovića stiže Deni Srdoč!

Deni Srdoč
foto: Goran Kovačić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon što se večera 8. veljače na kojoj će kuhati chef David Skoko rasprodala u samo nekoliko dana, SOL tapasa na hrvatski Mate Jankovića najavljuje novo gostovanje - 29. veljače stiže im Deni Srdoč!

Početkom ove godine SOL tapas na hrvatski, uspješan lokal chefa Mate Jankovića, koji će u veljači proslaviti svoj drugi rođendan, predstavio je novi koncept – večere uz gostovanja poznatih chefova. Prošli tjedan najavili su prvu u nizu 8. veljače, uz gostovanje omiljenog Davida Skoke, te ulaznice rasprodali u rekordnom roku, u samo nekoliko dana!

Sava već najavljuju novu večeru za 29. veljače, kada u SOL stiže chef Deni Srdoč, jedini domaći chef koji je u dva restorana osvojio po jednu Michelinovu zvjezdicu. Trenutačno Deni stvara čuda u riječkom Nebu, a prošle godine je u Rijeci pokrenuo i svoj wine bistro Hidden koji također bilježi velike uspjehe.

"Kako biste sudjelovali na ovoj večeri potrebno je kupiti ulaznice dostupne na linku na entrio.hr. Ulaznice su podijeljene u 3 kategorije, odnosno 3 perioda kada ćemo primati određen broj gostiju: 19, 19.30 i 20 sati", poručuju na društvenim mrežama.

Sudeći prema tome koliko su brzo rasprodali večeru s Davidom Skokom, zaključujemo da treba požuriti s rezervacijom. Cijena večere po osobi je 50 eura, a narudžbe su moguće na broj mobitela 095/863-1777.

Uz gostujuće večere, SOL tapas na hrvatski priprema i posebnu večeru na Valentinovo, za sve zaljubljene gurmane. Cijena je također 50 eura po osobi, a one koji Dan zaljubljenih odluče provesti uz njihove fine zalogaje čeka uistinu bogat meni.

 

SOL tapas na hrvatski Možda vas zanima... SOL Mate Jankovića nudi ručak za 2 osobe za 36 eura! Najave

 

Za predjelo na Valentinovo će SOL nudity ciklu pečenu u soli, profiterol punjen dimljenim vrhnjem s mariniranom pastrvom i ikrom od pastrve, tatarski od simentalskog goveda s kremom od kravljeg sira, majonezom od ulja od vlasca, ukiseljenim jablanovačama i dimljenim maslacem.

Za glavno jelo jest će se pašticada u njoku, kroket od skradinskog rižota, file ribe s blitvom i krumpirom, usoljena korica limuna, confit od češnjaka, a za desert tu je već kultni međimoreo, kao i prefini kolač od lješnjaka-

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.